Tale fra barna

Jeg har ingen tale til deg mamma, men Philip og jeg har for moro skyld snakket om hvordan vi tror din kontaktannonse ville sett ut. Egentlig skulle hele annonsen vært skrevet på rim, men det ble den ikke. Kontaktannonsen hadde vært noe slik som dette her:

Hola, mi marido

Jeg er en dame på 50, som har sett etter en mann nå i flere år. Jeg har langt pistrete mørk hår, som jeg nekter å klippe fordi jeg er en skinnsykt sta. Jeg har vanlig kroppsbygning og bruker ikke bh. Ellers har jeg blå øyne og som oftest alltid brun. Jeg bruker ikke høye hæler og når jeg går på ski så bruker jeg pelskåpe.

Mine interesser er: spille minesveiperen på data’en (akkurat nå er musen ute av funksjon, da den er blitt litt slitt, av all spillingen), lære spansk, pusse opp møbler og leiligheter - eller hva det måtte være, spare på mynter og frimerker. Men mest av alt så elsker jeg hytten min på øya, hvor jeg kjører båt frem og tilbake hele sommeren. Her ute har jeg alltid noe å gjøre. Nå holder jeg på med å flislegge alle trapper som er der, med fliser som egner seg best inne, men jeg har jo sagt at jeg er sta. Jeg drømmer om å bygge en molo og det er ikke så lenge til jeg skal får meg et badekar med et stort vindu slik at jeg kan ligge å se utover fjorden. Jeg er ellers glad i å reise til varmere breddegrader hvor jeg kan nyte f. eks gaspasjo på en lokal restaurant. Ofte er jeg min egen advokat, da jeg mener jeg greier å mestre dette yrket.

Jeg er aldri syk, siden jeg røyker og drikker cola hver dag. Ellers er jeg veldig glad i rødvin både alene og sammen med gode venner.

Jeg ønsker å treffe en mann som gjerne røyker, har langt hår, skjegg og bart. Du må være fingernem, slik at jeg kan bruke deg til mye nyttig, da jeg har hytte og en bygård. Du bør stemme Fremskrittspartiet, ellers så skal jeg få deg på andre tanker. Du behøver ikke være glad i å gå tur, da jeg bruker bilen til det meste. Du må kunne flytte inn til meg, jeg flytter ikke.  Du kan gjerne spille gitar og like Beatles.

Jeg har to nydelige barn, som jeg elsker veldig høyt. En gutt på 18 som bor sammen med meg og en jente på 29 år som har giftet og de sier at jeg er verdens beste mor.
Ta kontakt hvis du føler du er den rette for meg.
Bilde må legges ved

Mitt motto er: Kan alt lodde kaldt.