Slangens år Torsdag 29/8-2013

29/8-2013 kl 14.05

Sitter i båten med masse matvarer som burde vært i kjøleskap snart. Har handlet til helgen. Jentene fra folkeskolen kommer på besøk.
Jeg kom ca 50-60 meter ut på sjøen før motoren stoppet. Jeg ringte til verkstedet og Peter kom. Jeg har ennu ikke skaffet meg noe årer, så det tok meg litt tid å nå land ved hjelp av en pinne jeg har liggende i båten. Peter kom ombord og sjekket litt på bensintilførselen, men fant ikke noe. (Han er litt dårlig til bens så en av typene hans skal komme å se på motoren) Nå har jeg ventet ganske lenge. (Spilt 5 omganger med candy-crush - nivå 70, på ipaden)

Hadde tenkt å dra ut på øya tidlig i dag morges. Jeg ble vekket av en inspektør rekvirert av kommunen som skulle se på det elektriske anlegget. (Hadde glemt at han skulle komme, så det var flaks at jeg var hjemme) Dette tok litt tid. Han var hyggelig og hadde ikke dårlig tid. .....

Kl 16.48 - på øya.
Jeg sitter utenfor og drikker en iskald cola på styrten. Jeg er sulten, tørst og sliten av å ha båret maten jeg har bunkret over øya. Jeg har også slengt all maten som trenger kjøleskap, inn i det.

......Jeg ble sittende i båten og vente. Det kom en hyggelig mann og lurte på om jeg hadde problemer. Etterhvert kom han fra verkstedet. Han måtte ha båten opp på land, så jeg bestemte meg for å ta Svanen. Heldigvis blåste det ikke så da er det ikke problemer med å legge til hvis man er alene. (Akkurat nå har det begynt å blåse opp, men ikke så voldsomt)

Mine planer for dagen må gjøres om, - utsettes. Men å klippe resten av gresset skal jeg ta idag. (Jeg klippet litt i går, - og vannet) Trappen opp, blir ikke ferdigmalt til jentene kommer i morgen.

Sendt fra min iPad

Nå har jeg klippet gress, spist en kotelett og holder på å vanne.
.......og særlig mere har jeg ikke tenkt å gjøre i dag.
Her er bilder fra idag:
Båten min som har gått som en klokke i hele sommer Det var en kjempestim med sild rundt båten. Han jeg snakket med sa det sikkert var makrell som fikk dem til overflaten Litt tungvindt å bruke Svanen for å komme seg ut på øya Jeg var så tørst når jeg kom ut, at jeg bare slang inn i kjøleskapet varene, før jeg tok meg en iskald cola
Nå er det ryddig her og resten som skal gjøres, tar jeg i morgen. Jeg skal se på følge med på valgkampen på tv i kveld. (Har ikke fått sett noe særlig i det siste, fordi jeg har jobbet de tre siste kveldene)
 
Stem borgelig (gjerne Frp) og nei til OL!
Nå bør vi komme litt på rett kjøl her i landet. Og så lenge vi ikke har tilfredstillende gamlehjem, skoler eller sykehus, bør vi ikke bruke så mye av våre penger på OL. (Husk også at det ikke er alle som liker å se på sport!)
Ha en fin helg!