Dragens År Lørdag 18/2-2012
I Patioen kl. 21.10
Ì dag har jeg vært i Granada, og utenfor Alhambra. Jeg gikk ikke inn fordi det var lang kø.

Kom til spania torsdag kveld. Alt sto bra til her.
Pipsen hadde spurt meg om jeg ikke kunne sjekke leiligheten hans i Marbella, så da kjører jeg jo 50 mil hver vei og gjør det.
Lenge siden jeg var der sist. Varandadørene sto oppe. (6. etage så ingen har vært inne) Det var noe galt med lukkemekanismen, så de har sikkert blåst opp. Masse løv og sand på gulvet i stuen og gangen, men ellers var alt ok.
Jeg dro herfra i går morges, tok fjell-veien, kjempefin motorvei hele veien.
Sne Legg merke til skiltet Her sner det, selv om det er lii utydelig
Rotet litt ved Granada, for å finne Alhambra, som jeg trodde lå litt utenfor Granade, men ga opp. Hadde ikke kart, men hadde slått opp på nette, slik at jeg ikke kjørte meg helt bort. Tok veien om Funchirola for å spise en sen lunch. Spiste salat, som ikke var så lurt, når jeg fra før hadde litt maveproblemer.
Jeg rotet meg bort, og det ble en omvei innover i landet.
Jeg orket ikke å gå ut om kvelden for å spise. Var bare innom Leroy og kjøpte noen sjøtledninger, (slik at jeg fikk satt varmeovnen inn på soverommet) et termometer og noen kraner jeg trenger hjemme. Så var jeg innom den lokale butikken og kjøpte bl. a. et eple.
Eple hjalp på maven. (Merkelig nok, - et råd jeg fikk på apoteket en gang jeg hadde blitt syk av en dårlig biff jeg hadde spist)
Jeg la meg tidlig. I morges kom naboen, Miguel, -engelsktalende som jeg skulle treffe.
Dro fra Marbella ca kl. 12 og var her litt før åtte.
Var en del timer i Granada. En veldig fin by. Spiste lunch i gamlebyen, masse liv og uteresturanter,
Jeg spiste kylling med salat og egg, selv om det ikke ser slik ut, oppå pom frites var det en meget tynn kylling"file" som var fritert, oppå der igjen skinke, ost og tomatsaus.
Jeg spurte om hvordan man kom til Alhambra. Jeg skulle gå til Plaza Nueva, der var det en buss som tok en opp. 3 minutter. Ved Plaza Nueva, kjøpte jeg en ryggsekk i lær, et kart og ringetid på min lokale telefon. Jeg tok bussen til Alambra. Kjempeutsikt på veien opp. Jeg gadd ikke å stå i kø for å komme inn, men tok en iskald cola på en returant. (Jeg hadde bare drukket vann til lunchen fordi de bare hadde pepsi)
Tok bussen ned igjen og fant parkeringshuset jeg hadde parkert i
Hele gamlebyen var bilfri.
Veien hjem gikk raskt.
I morgen skal jeg hente jentene i Alicante, jeg skulle ha gjort mye her før de kommer, men men.
Ha en fin februar-uke!