Dragens År 20. januar 2012
En hilsen fra Spania

Dette er den første web-siden jeg har laget i Spania, og den blir ikke så omfattende.

Her er været deilig om dagen, mens om kvelden er det kaldt.
Jeg sitter nå i Patioen og lager denne siden.
Har tatt med meg Pcn ut, med skjøtnedning.
I dag etter å ha drukket te, dro jeg opp til Montesinos å kjøpte brød til frokost, (Kokt egg, et stort glass presset appelsin og brød med paté og spekeskinke), som jeg inntok inne mens jeg sjekket e-post osv. (Ola og Michell landet i Bangkok i natt)
Så ryddet jeg litt innimellom, å sitte ute i solen forand huset. Jeg stelte neglene mine og lester litt til. Jeg vasket en vask og begynnte å klippe buskas ved siden av garasjen.
Hadde lunsjpause på rådhusplassen i Montesinos. Kastet tomflasker som har hopet seg opp over tid. Så dro jeg hjem og fortsatte ved garasjen.

Siden det er fredag, måtte jeg jo på markede for å kjøpe blomster.
(20 langstikede roser for 10 euro, 80 kroner)
Jeg var først innom minibaken, da jeg begynte å få litt lite kæsj.
I dag hadde jeg bestemt meg for å spise middag hjemme, men hadde som vanlig ikke lyst til å "stå over grytene" for å lage middag til en person. Så jeg tenkte jeg kunne kjøpe litt av vært, - som ikke måtte lages.
Prosjektet "bli kjent i nærområdet" forårsaket at jeg handlet i en butikk i en by ca en mil unna. De hadde blåskjell, så det ble min middag.
Når jeg kom hjem, like før solnedgang, skrudde jeg av håndtakene på de resterende 10 skuffene på kjøpmannsdisken og malte dem.
Ha en strålende resten av januar!