3. juni 2011
Englene

Herlig på øya!!

Onsdag ble jeg plutselig klar over at jeg ikke skulle jobbe i går!
Det var som en gave!, - sommerferie!
Jeg dro og handlet for helgen etter jobben.
Hadde planlagt å dra ut hit i går uansett, - men det at jeg ikke skulle jobbe, gjorde at torsdagen fikk flere timer!
Pips hadde lovet å kjøre meg ut, ( - nekter å kjøre den gamle jolla, og det blåser for tiden så jeg liker ikke å legge til med Svanen alene når det er vind (- gjorde det forige helg,
og det var en kjempetung jobb. (Bibbi kom løpene over øya og hjalp meg å fortøye))

I første etage malte jeg gangskapet inni, det som sto igjen av vinduskarmen på pikerommet, skrapet litt på døren mellom stue og kontor og vinduer som ligger på spisestuebordet mitt oppe.
Så lånte jeg bilen til Pips og handlet på Plantasjen. (Bibbi har fått låne min i helgen, mot at hun henter meg på Rigmorfergen søndag, - eventuellt at hun kommer ut hit før det.)

Vi var her ved 4 - 5 tiden i ettermiddag, Pips og Andre hjelp meg og bære over øya, Pips hjalp meg også med en midlertidig løsning på lekkasjen på vannrøret i haven. (Gikk i stykker i forrige helg, slik at jeg måtte skru av vannet. (Men nå har jeg ikke utevann, som er det mest viktigste - har tenkt å gjødsle, og da trengs det mye vann!)

Hadde tenkt å "plassere benene på bordet" og bare slappe av først, - men kunne ikke slappe av, siden det er så mye og ta fatt på her ute. Har platet de to blåbærplantene jeg kjøpte på Plantasjen og trimmet tuntre og syrine.

I kveld har jeg laget en liten salat og stekt meg en biff. (Hadde ikke poteter, men det smakte godt alikevel)

To nye blåbærplanter og den gamle Haven før Her har jeg stusset syrin og tuntre

God sommer !